Якi ж то хвилi Хвилi почуттiв

Катерина Жебровська
«ДахаБраха» (Україна),
«ПортМоне» (Біларусь),
НМА України ім. П.І.Чайковського

4.
Які ж то хвилі… Хвилі почуттів
Розходяться у просторі і часі,
Перебирають струни у Душі
І розчиняють вивертні-гримаси…

Прозорі, справжні хвилі Чистоти…
Піднесені, заглиблені торкання
До Вічності… І відчуття Краси
Вливається краплинами в Пізнання…

Озвучені потоки у Життя
Впадають усвідомленням Основи,
Що переходить в Силу… І Душа
В Світ промовляє мовою Любові…

15.12.2014