Я скажу тобi знову так

Катерина Жебровська
Я скажу тобі знову «так»…
Знову «так» скажу, не відмовлю…
Попри все, аби що, позаяк
Я на згоду приречена кров’ю…

Я подумаю «Звісно, так»,
Може, й маю альтернативу,
Але знов підсвідомість-грак
Розбиває намірів силу…

Я погоджуся «так, то й так»…
Хай би що, хай не буде гірше…
Хай – невпевнено, аби як,
Може, радість прийде пізніше…

Я скажу тобі знову «так»…
«так» – словам твоїм, існуванню…
Може, «так» – той єдиний знак,
Що дорогу відкриє єднанню…

15.12.2014