***

Наталия Вечерская
Вітай сонце сьогодні - не завтра.
Смійся сьогодні - не завтра.
Прости все і всіх сьогодні - не завтра.
Скажи хороші слова сьогодні - не завтра.
Жартуй сьогодні - не завтра.
Виріши невирішену сьогодні - не завтра.
Проведи день з радістю сьогодні - не завтра.
Знайди час для себе сьогодні - не завтра.
Насолоджуйся життям сьогодні - не завтра.
Відпусти життєві гальма сьогодні - не завтра.
Просто сьогодні,
Тому що ніхто не знає,
Чи буде Завтра!

VetschNa, 05.08.2007, Zeiningen (Lebensaufgabe auf  ukrainisch)