Жыццёвае заданне

Наталия Вечерская
Вітай сонца сёння - не заўтра.
Смейся сёння - не заўтра.
Даруй ўсё i  ўсiм сёння - не заўтра.
Скажы добрыя словы сёння - не заўтра.
Жартуй сёння - не заўтра.
Вырашы нявырашанае сёння - не заўтра.
Правядзі дзень з радасцю сёння - не заўтра.
Знайдзі час для сябе сёння - не заўтра.
Атрымай асалоду ад жыццём сёння - не заўтра.
Адпусці жыццёвые тармазы сёння - не заўтра.
Развітайся сёння,
Таму што ніхто не ведае,
Ці будзе заўтра!

Uebersetzung auf weissrussisch am 13.01.2012