украина

Елена Старишко
Нашу неньку Україну катували
З початку її заснування.
Народ убивали
 й сльози не пускали.

В очі дивитись боялись
Стріляючи в серце людське .
Вбивали,знущались
ще й насміхались
Із кожного з нас!
І ми не дали пас.
Ми піднялись,
Із силою в серці!
Боролись днями, ночами,
За вільну країну боротьбу почали!
Люди вмирали із словом Свобода!
Гукали кричали на допомогу
Ніхто того не чув, ніхто не поміг…
Загинули герої моєї країни!
Так герої нашої Вітчизни
життя за Україну віддали !
народ із вигуком ,,Герої”
прощається я із ними!
А матері які залишились одними
Своє дитя цілують в лоб востаннє.
Здається все кінець…
Остання вже тривога
Вже наша перемога…