Ти залиш

Наталья Женечкина
Ти залиш свій погляд на моїй руці…
просто так, на пам'ять.
Я пройду за тобою по незримій ріці…
не спіткнуся, раптово об камінь.
Ти залиш для мене на піску сліди…
просто так, без якогось там сенсу.
Я піду по них від своєї біди
від тривог і думок… і від бездни…