усе одно

Мила Гайдаш
І мене забирай... Забирайся!
Усе одно, що осінь.
Усе одно, що на дворі
вже як третій день ллє.
Під скелями наші кості,
не згніли ще й досі.
не згніли ще й досі.
аж поки кохання живе.