Недаремна наука

Хт Ксения Тим
Осилить науку
любити людей --
майбуть не можливо
та досить важливо --
складати уроки
ті всі до грудей,
щоб пам'ять в літах
їх не розгубила.

Любові нас учить
життя кожну мить,
що крок до людини --
нова теорема.
А іспит такий, що
дай Бог пережить!
Та все не даремно,
дасть Бог --
не даремно...

(ХТ 19.12.2014)