ХIяб

Салим Герейбеков
Нуша къаршидиркни ачихъил цаб, варе багьен хIуни адам!
Намке лебкира цацате савлал, цацате бугьубхIале цIяб.
Дикиле арагъа намзе гьатIи дурахIадиркуй цабра дам,
Яманлис урехила, ахIялилис алжанагъуна, ну хIяб.