Кумоньки або Два чобiтки - пара!

Елена Эшвович
Не шістнадцядка-дівиця,
(І давно не двадцять п'ять)
Але ж файна молодиця?!
Ех, люблю потанцювать!..

Не в віночку, - так в хустині!
Ну, то й що, що заміжня'?!
Смійся, кумцю, плюйся в спину!
Ти ж, голубонько, - свиня!

Захропить мій кум без тями,
(Як відро горілки з'їсть)
- Ти швиденько... до Івана!..
Ох і маєш, бабо, хист!

Не сховаєш, кумцю, шило,
У дзюравому мішку!..
Ех, пора тебе на мило!..
Рильце ж бо - давно в пушку!

Що, мовчиш?! Відняло мову,
Чи заклинило язик?!
То ж не плюйся, чорноброва,
- Не прийде тобі гаплик!

Та не бійся! Ні Івану,
А ні куму не скажу
Про інтрижку зі Степаном,
Бо ж це так - для куражу!..

Йдем зі мною танцювати!
Буде в клубі файний Гриць!
Ох і вміє ж він співати!..
А на сіні!... Тільки циць!

Грицьо - мій! Не лізь під нього,
Бо за Гриця можу й вбить!
Не чіпай, кума, чужого!!!
...Ну, ходи, бо вже кортить...