***

Бондаренко Ольга Андреевна
Девальвация чувств,
Эстетизм декаданса
В меланхолии дней
Twenty-five years
soul-dancer.

Every moment has pain.
Any pain's step to power
That's in gorgeous петле
Ежечасного танца.

Кататония лиц,
Touch me, baby,
Let's do it...
And our passion as twirl
В вихре пьяном закружит.