Засну

Валерия Мишевна
Засну і не прокинуся ніколи...
За вікнами співатиме весна!
І я покину світ глухий і кволий
У якому все життя була німа.

Заграє музика повільна і нудна...
Такої не любила я із роду!
І серед тих засмучених живих
Я мертва випиватиму за вроду.