Рана в области сердца

Максим Рябошапко
Краплі води падають з неба,
Не перший вечір сиджу я без тебе,
Чому ти пішла від мене кохана,
На серці журба а в душі рана.
Хотів тебе я повернути,
Та бачу вже пізно навіщо тягнути.