ЗОЖ

Максим Рябошапко
Є у світі школа наша Альма матір,
Де нас вчать писати, читати та рахувати.
Але не всього вона може навчати,
Наприклад якщо потрібно когось врятувати.
Для цього потрібно займатися спортом,
Не курити, не пити, не бути задротом.
І тоді все добре буде у вас,
Це кажу вам я прапорщик Афанась.