Вместе навсегда

Максим Рябошапко
Брат це найкраще що є у житті,
Він завжди подасть руку,
І не кине в біді.
Брат це той кому я довіряю,
З ким своє серце я розділяю.
Брат це людина яка мене знає,
Вірить, любить та довіряє.