Узы

Максим Рябошапко
Маю я друга який як за брата,
В разі чого спільна у нас буде втрата.
Друг, хоч і по крові не брат,
Та завжди буде ним і ніколи не стане назад.
Брата свого я поважаю,
Зв'язок між нами я відчуваю