А жерло смерти на войне- водоворот...

Мега Паша
               
              http://ok.ru/video/63028449416669-0


Десь постріли гучніше залунали.
И чутно завивання міни близько.
Шепочуть сині губи -Отче нашу...
І посилає смерть на військо- військо.

Там гине всяк,хто взяв у руки зброю,
Цвіт націі,в Донбассі залишився.
Не вінчані дівчата- вже  без долі.
Батьки мов сироти, бо час для них спинився.

Це там... А тут? Немають більше хати.
Одежа на старих від милосердних.  -
Було хазяйство, плаче неборака...
Посивів- як вбивали полонених. 

Не вчив нас Отче щоб вбивали брата,
Щоб гвалтували діток, та дівчат.
І патріотів в Україні не багато,
Мордує у полоні брата- брат.

Ланцюг часів подерли наче віхоть.
Свідомості нема і не питай.
За грощі олігархів,їм на втіху,
Вже зруйнували мій квітучій край.

Там рід на хлопцях вбитих обірветься,
Народ шо без майбутнього - сміття.
І на землі жидівство розростеться,
Чи будуть жити інші племена.

То ж схаменіться браття Українці!
Ми не бажаємо війни! Хай буде мир!
Та жерло смерті на війні мов вир,
Що всмоктує життя не по одинці...