хвилююсь

Ежени Гранде
я так давно тебе не бачила
і скучила за твоїми рисами,
сумую аудіозаписами,
живу обрисами.

я так давно шукаю у натовпі
твою статуру,голубі очі
руки,нотки вимови,
але спроби усі - неохочі.

з кожним порівнюючи, -
Туга:
"привіт,ти знову згадала?
одразу кажу - не він,
ти - як завжди!
ти знов не вгадала!"

Вона мене переповнює,
стягує органи джгУтом
хвилювання за тебе -
головна тема нашого диспуту

кожен новий знайомий -
твоя ще одна мінікопія.
я шукаюшукаю,без успіху
хапаю дрібниці - утопія..

я жадаю тебе побачити,
пригорнути
й обійняти.
ти памятаєш нас і хвилюєшся -
мені конче потрібно це знати!