Час перемiн!

Агнесса Солнечная
Я радію тому, що живу,
Я сміюсь, і водночас я плачу…
Кожен день я Ангелів молю,
Щоб допомогли зустріти вдачу!

«Дуже швидко зараз плине час…»
Але це теж давня аксіома…
Що робити буде кожен з нас?
Коли нападе на всіх нас втома?

Близиться той перемінний час,
Де Земля і Небо ОБІЙМУТЬСЯ!!!
Вже переплелись світИ для нас…
Й горді птахи угорі сміються!

І з’явилося багато тих чудес,
За які віками людство б'ється!
Божу ласку Тато шле з Небес,
І світанок в ранок переллється..!