Я не все зрозумiю з того

Катерина Жебровська
Я не все зрозумію з того,
Що ти хочеш мені розказати.
Серед звичного і простого
Дійсність ставить тенета розбрату…

Я не все зрозумію. Й нащо?
Що у тому, що ти вже знаєш?
Що у тому, що знаєш краще?
Знов біжиш, знову наздоганяєш…

Я не все зрозумію. Годі.
Розум маю, але ж маю й Душу…
Перевагу віддам Свободі,
Якщо врешті решт вибрати мушу…

Я не все зрозумію. Знаю
Інші істини й інші закони…
Я від себе тебе звільняю…
В Небі дзвонять прощальні дзвони…

21.12.2014