Чекаю...

Ксения Барчук
Поки я тут зберігаю тобі вірність,
ти знову спиш в її ліжку,шукаєш розраду.
Вона не відмовить, ти навчив її що таке покірність,
вона закохана, а тобі подобається мати над нею владу.

А в тебе в серці хоч живе любов?,
немало наломав ти дров.
Вам разом добре, ви щасливі?,
не вірю більш словам, вони зрадливі.

Невже за ці рокИ ти так змінився,
хіба не той що знала я,
чому ти віддалився?

Мене хоч згадуєш, ти  памятаєш,
ті наші перші почуття?
З кожним днем ти все глибше в душу вростаєш,
згадай, як при зустрічі прискорювалось серцебиття!

Ти просто знай:я чекала і чекатиму завждИ
Коли покличеш, я поруч буду, і не страшні тоді ніякі  холодИ.