Хазина

Аминат Максудова
Г!олеб гьеч!о гьудул дие гьаб дур, рокьи!
Гьаб рокьи! Гьаб рокьи!
Г!олеб гьеч!о гьава, гьадин бегьуларо,
Хазина! Хазина дир!

Даим мун вихьизе,
Вокьарав дуда цох!о бер ч!вазе.
Абуге кват!анин
Цойгидалъе дуца рак! кьун бугин!

Абуге дуе  йокьуларин,
Рокьулезул нух данд ч!валарин.
Ах!уге  мун вуссунарин,
Щущан арал рак!ал данд щоларин.

Ах!иларо т!окалъ т!убач!еб  гьаб рокьул,
Гьаб рокьул, гьаб рокьул!
Ц!алиларо т!окалъ дуе сариназул,
Саринал, сариназул!

поет: Динара Залумханова