Тебе завжди чекають...

Марина Теплюк
Чи є сенс говорити тоді, коли факти незмінні?
Неминучість подій, які коло щільніш замикають.
Ієрархія вчинків, які ще до того ж свавільні.
Просто знай, що на тебе тут справді давно вже чекають.