не знав

Валька Ник
Стоїть нам все це забути.
Разом ніколи нам не бути.
Біль у мене іще та,
Ти думаєш лише про себе
 І навіть не хотів кохати,
Ти мав на думці переспати,
заліз ти поміж ноги
Та з чиєюсь допомого й.
Не хочеш ти рвати кайдани душі
Немає для тебе люблячої сім’ї.
Не так і страшно, як ти уявляєш.
Любов, що це?  Ти не знаєш?
Маєш не маєш, любиш не любиш?