Алексей Никонов. Порт

Бессонов Александр
Іскриться горизонт.
отруєні вогкістю, вогні працюючих кранів танцюють –
це просто шифр, зрозумілий майбутнім поетам,
він частка реальності, її назвали дивом помилково.
Порт,
велика дохла тварина,
візьми мою любов.
у дівчат в такий час повзе по животу тепло,
його причина…
залишимо наслідок на ранок,
стає зовсім зрозумілою,
і дивним чином переплітаючись із блиманням прожекторів,
втрачає привабливість і силу…
в розриві горизонту стогне,
до відрази випещений альбатрос.
затока вилизує пристань –
суку що менструює так само
лизав пес у віршах Маяковського.
плювати
в обличчя
при зустрічі –
це просто –
гарний поетичний прийом,
він радикальніший за будь-який альтернативний проект.
навіть ніч
тріщить по швах, коли я повторюю:
порт, порт.