Танец снежинки

Денис Нарцев
Бринить кришталь! Яскраве розмаїття
чаруючих осінніх кольорів
пригнітить холод молодих вітрів,
змітуть сніги. Все побіліє миттю!
Але зимовий щедрий подарунок -
маленької сніжинки візерунок,
Упавши тихо з неба уночі,
несе з собою свято, летючи.
усюди дзвони майорять святкові.
І, ніби перші вісники зими,
колядників лунають голоси,
всі повні щастя, радості, любові.
Хоча б на день нема нічого злого...
І людям хтось шепоче загадково -
несе по світі добрії слова
Великий дух Щасливого Різдва.
Він - янгол-охоронець для людини:
ховається у вогнику свічі,
сидить тихенько на твоїм плечі,
сніжинкою летить в нічну годину.
Зірки блищать в північному полоні!
Візьми скоріш крижинку у долоні
і відпусти незгоди догори
в чарівну мить різдвяної пори!