Що сильно кохаю

Андриана Яринич
Ще один затяг і напевно мене знудить
Розтерлася туш і помада на фільтрі
І під ребрами,щось так сильно гудить
І ментоловий дим витає в повітрі
Так багато хотіла тобі розповісти
І питань в голові залишилось не менше
Але я знаю, що ти хочеш мені відповісти
І мені від того не стане легше.
І вже в котрий раз я знов замовкаю
Ти дивишся і стараєшся не помітити
Що ти важливіший. Що сильно кохаю
І напевно, повинна тебе відпустити.