Идва Новата година

Радко Стоянов 2
 
В бяла снежна пелерина,
в звезден полунощен час,
идва Новата година
с грейнали очи при нас.

Идва с вяра и надежда,
идва с хиляди мечти,
към доброто ни повежда,
дето любовта цъфти.

Хайде всички да запеем
песента на радостта
и сърцата си да слеем
за доброто на света!