Олександру Деко

Геннадий Сивак
Олександру  Аврамовичу Деко -
видатному українському письменнику.

За все нам дякувати долі,
Що  привела на Божий Світ,
Та  визначила ціль і  ролі,
Подарувала Заповіт.
У  сивій пам'яті  минуле,
Шляхи війни, яку пройшли,
Бої  жорстокі не забули,
Вони з'являються вві сні…
Ще  й  боротьба за майбуття,
Своїм пронизуючим словом,
Як    ризикуючи  життям,
Пером     поцілили  в основи.
Та тільки    честь понад усім,
Боєць  за  істину,  порядний,
Та України вірний син,
Одному  Господу підвладний.


Автор  Геннадій Сівак.
23  грудня   2014 року.