***

Зиновьева Надежда
Поряд з тобою я квітну,
Так бува,коли жінка кохає.
Зникає та "непомітна"
І весна в її душі буяє.

Музика лунає в мені і надворі.
Жінка потоне в твоєму морі...

Все що мені від тебе залишиться-
Це жінка,яка блукає,
Яка по дрібницям біситься,
І осінь усюди помічає.