***

Виталия Бабущак
Пом’яті подушки, вино.
Гіркий шоколад, цигарки.
Тут не кохали давно,
Тут пестили лиш думки.
Тут зірвані маски з лиця,
Тут бились серця на шматки.
Тут болі нема кінця,
Тут сплетені дні в роки.
Тут ти розбудив мій гнів.
Тут я воскресла в вогні.
Тут пекло земне узрів.
Тут душу вирвав мені.
А там за вікном любов,
Й розбиті земні замки.
Скалічені душі в кров –
Це шрами на всі роки.