***

Виталия Бабущак
Золоти й пісок,
Золоті слова,
Поміж нами крок,
Кругом голова.
Подих твій ловлю,
Я здаюсь в полон.
Чуєш, Я ЛЮБЛЮ,
Знаю це не сон.
Поволока вій,
Глибина очей…
Жаль належиш їй.
Ніжний МІЙ Орфей.