***

Виталия Бабущак
Нам би лише мить.
Тільки один час.
Сумнів хай твій згорить.
Вір, що весь світ для нас.
Тільки скажи ТАК.
Мрію лови на лету.
В небі для нас знак
Він оживить мету.
Нам би лише час.
Тільки одне так.
Поки вогонь не згас
В вічність ведуть нас.
Ми живемо в віках.
Ми лижемо в землі.
Любимо у рядках.
Сиві, а серцем малі.
Мрію тримай в руках.
Не відпусти мене.
Тіло це тільки прах.
Тільки життя одне.