***

Виталия Бабущак
Синьо – жовта кумедна стрічка
Узялась в твою русу косу.
Доспіває в саду порічка,
Сонце палить ранкову росу.
Так багато доріг заплелося,
Незчисленних ночей і світанків.
Тільки русе твоє волосся
Знає запах карпатських ранків.
Голос лісу і рута - м’ята.
Знов шляхи і дороги, дороги.
А в кінці солов’їна хата
Ти косою цілуєш пороги.