***

Виталия Бабущак
Чи варто говорити про любов?
Про неї й так розповіли не мало.
Поети , музиканти і художники.
Усі кому на це снаги ставало.
Та щоб одну і на ціле життя.
Про це не чула. Й мабуть не почую.
Чому ж говорять , що любов свята
Стараючись пророчити святую?
Якщо кохання є то серед неба.
Де міліони зір. Де мешкає Господь.
Того кохання людям знать не треба.
Кохання дух і тут безсила пруть.
Ним все живе. Воно рушійна сила,
Яка будує й знищує світи.
Вона людей на світ цей породила
І може разом з ним в пітьму змести.