Запам ятай..

Настя Максименко
Запам’ятай це літо назавжди,

Де ми зустрілись, мов у дивнім сні..

Запам’ятай ці дні, ласкаве море..

І небо.. В нім - яскраві зорі..

Запам’ятай ту посмішку, виразні оченята..

Які так не хотілось відпускати..

Запам’ятай прогулянки зі мною

На березі того палкого моря..

Ти пам’ятай. Життя коротке, знаєш,

І не відомо, де знов заблукаєш.

Щаслива я: знайшов мене

Ти у раю, а не будь-де..

Бо море - рай. Ти пам’ятай.

І вже мене ніде не відпускай.

Я вся твоя - від кінчика воліс

До п’яточки.. Кохаю аж до сліз

Тебе я. Ти це пам’ятай,

І вже ніде мене не відпускай..

                31 августа, 2007