Доля

Юлия Меркотан
Не бий, прошу,
Благаю тебе, доле.
Не хочу так як інші
Загинути від горя.

На серці моїм рани,
Хоч молода я віком.
Любові ветерани
Ллють лише сльози гіркі.

Не бий, прошу,
Тебе я поважаю.
Кохати вже не можу,
Лиш жити я бажаю

Я хочу бути вільна,
Як квітка серед поля.
Та серце, так повільно,
Стискається від болю.

Не можу вже кохати,
Благаю тебе, доле.
Готова все віддати,
Щоб не відчуть любові.

Не слухаеш, я знаю.
У тебе свої плани.
Закохана безтямно,
А в серці моїм рани.