Чому..

Настя Максименко
#вірш#ангел#філософське
Реблог
smallgirlpoems
43) Чому вітри гуляли не у полі..



Чому вітри гуляли не у полі?

Чому вони були в душі твоїй?

Знову розішлися наші долі,

Розлуки чути в серці передзвін..

  Прокинулась природа й заспівали

   Пташки у тім леліянім саду.

  Давно сніги на вулиці розтали

  І впали сльози жалю на траву..

І тільки ти, забувши всі незгоди,

Ідеш назустріч долі і тремтиш

Від думки, що ніколи вже не зможеш

Забути.. Ти лише поклич..

  Я знову буду поруч, не покину,

  Допоможу, якщо розповіси,

  Що в тебе в думці.. І полину,

  А вслід за мною полетиш і ти

У небо чисте і прозоре,

Де лиш духовність має сенс..

У край далекий, неозорий,

Що манить пристрастю чудес..

                2007