СУМ

Лиана Молчанова
ти наче смужка з лінії долі,
здавалось я збожеволів,
щоночі без сну,
так сумно без тебе,
коли наяву згадаю минуле,..
та знаю, що десь там ти живеш..
ти смужка з моєї долоні,
у серці ти лінія болю,
з тобою я божеволів,
мабуть не згадаєш про мене,
але то вже щастя ,
я знаю, що десь там ти є...
про радість забуту згадаю,
коли представляю,
як знову тебе обіймаю,
і знову безсоння,
я знов божеволів від болю,
ти смужка ,
що в серці залишила рани
розвела нас доля назавжди,
та знаю, що десь там ти живеш,
ти смужка...