Лепш!

Ольра Титовец
Закутаўшысь у коўдру
За кружкай зялёнага чаю
Успамiнаю ўсё што добра
Хаю ўсё што пагана
На сэрды так тасклiва
А на вачах грае ўсмешка
Абяцаю буду руплiва
Адносiцца да ўсяго  не ў спешцы
Стану лепшай на сваiм свеце
Ды адкрыю новыя зоры
Буду верная сваёй мэце
Буду крочыць да сваёй мроi!