Здiйснення бажань в Новорiчну нiч!

Людмила Дзвонок
Відбудеться хай втеча
У вир лазурних стріч -
Дорослі і малеча
Зустріли б казку-ніч!..
(Мені б ця ніч принесла,
Що бажано мені?..)
Хтось мріє мати весла,
Щоб з милим буть в човні...
Хтось бачить повну шафу
Казкового вбрання,
А хтось з всього розмаху
Залізе на коня...
Хтось від кохання мліє...
Хтось бачить дивну піч...
Хай би здійснились мрії
В цю Новорічну ніч!
          25.12.2014