Анна

Алла Сапон
Донечко моя, моя дорогая,
я тебе люблю і кріпко обійму.
Твоє народження сьогодні-
це насправді диво!
Бо ти народилася
схожа на свого діда.

А тепер ти особливість,
бо ти вже вродлива,
справедлива, чуйна, ніжна
та дуже кмітлива.
На твої роки маленькі-
ти просто красуня.

Ти стала героєм:
дитя-героїня.
Своє перше життєве випробування
Анна пройшла, як хотіла.
Як Бог допоміг нам
і ангел повіяв.

Тому привітаю, Анна,
моя донечко мила,
поцілунком привітним
і словом безмежним.
Побажаю завжди буть
сміливой й відвертой.