Наркологический палиндромон

Серж Курдюков -Полемика
Туманна муть,
А вар – трава.
Тужи и жуть,   
А вен Нева -

Кошмар, срам, шок.
Учёл, влечу.
Кормись сим рок!
У, чо хочу.

У! Лги!  Иглу!
Тебе ****?
Угли и лгу…
Тел стон - нот слёт.

А вру у рва.
А де беда?
А вонь нова -
Адов вода .