Розходяться хмари над Мiстом

Катерина Жебровська
Розходяться хмари над Містом.
Світлішає Небо. Блакить
Пронизана радісним змістом.
Надія в промінні бринить…

До Неба! До Сонця! До Світла!
У намірах чистих, простих
Возноситься Міста молитва
На хвилях Любові легких…

Хай миром наповниться простір!
Хай Радістю квітнуть серця!
Хай Спокою, злагоди вдосталь
Дарує нам Небо й Земля!

23.12.2014