***

Зиновьева Надежда
Здивуй мене: скажи:"Привіт",
Я,звісно,дуже очманію.
Розквітну наче горицвіт,
І від повітря охмелію.

Здивуй: мені всміхнись,
А я зрадію,як дитина.
Всією нжністю руки торкнись,
Як справжня любляча людина.

Здивуй мене:покохай.
Я готую найсмачнішу каву.
З відрядження утомлену стрічай,
І даруй посмішку свою тужаву.

А раптом я колись піду
Ти поверни й тримай...
Таке за звичку,обіцяю, не візьму.
Здивуй мене: не відпускай....