Хай залишиться щастя

Ольга Германех
Загоряється небо, і зорі ховає чимшвидше.
Ледве чутно лунають акорди світанкових перших пісень..
І морозне повітря. І ніби і легше, й видніше,
Хрумкотить під ногами. І вже прокидається день.

І не знаєш, що далі. І навіть не хочеться знати.
Хай залишиться щастя на цю неозначену мить!..
Усміхнувшись, розсипало сонце у сніг діаманти,
Ця коштовність душі є дорожча за те, що дзвенить.

2012