Я тебе кохаю!

Виктория Гребенюк Роженкова
Я знаю, ти за мною скучив..
Стрiлою в серце менi влучив.
Любов вiд краю, i до краю.
Я за тобою теж скучаю...

Мiй дорогий,коханий ,нiжний..
Без тебе день зовсiм не втiшний..
Як свiчка та, я догораю..
Всім серцем я тебе кохаю!

В душi назавжди моїй ти!
Тебе чикаю,лиш прийди..
Всі мої дні,та зимні ночі..
З тобою бути,разом хочу...
26 12 2014 р
Виктория Р