Обiймами...

Катерина Вельгош
Зігрітою хочу бути твоїми обіймами,
осипаною поцілунками ніжними твоїми
нехай весь світ навколо думає, що різні ми,
а почуття виливаються простими римами,

Сніжні вулиці, мороз на вікнах,
чашка кави з молоком...
Я шукаю очі, котрі зігріли б мене своїм теплом,
Хтось скаже, не варто, комусь уже не важливо,
а у наших почуттів не видно ніяких кордонів,
для нас уже неможливе - можливо!