Лист

Марта Кутна
Цей лист відправив ти учора,
Сказав що бачиш у житті мене,
Невже це була дійсність твоя,
Що таємничо приховалась у тобі.
Дійшли думки мої до серця твого,
Заринули в небесній далечі,
Кружляв лапатий сніг довкола,
Неначе в казку я потрапила у сні.
Ти лист відправив зі словами,
Що так жадаєш знов побачити мене,
Невже так пристрасно кохаєш?
Лебідку,що так манить в сніжні дні.
Листи твої нікому не потрібні,
Лиш поклик серця відчуваю дотепер,
А сніг паде мов невгамовний нині,
Замело всі стежки у моїм дворі.