Я буду небом...

Женя Ангелов
Я буду небом для твоїх п'янких очей,
Безмежним морем для твого м'якого ліжка,
Я стану всім - найважливішою з ідей -
Безмежно відданим і надзвичайно ніжним.
Я буду місяцем, що бачиш уві сні,
І білим снігом, що скрегоче під ногами,
Малою іскрою в однім палкім вогні,
Твоїм мостом, що простеливсь між берегами.
Буду веселкою я у твоїй страшній тюрмі,
Найпершим світлом, що проб'є скляну загату
І розіллється по блукаючій пітьмі,
І вже ніщо не зможе світло те зламати.
Я стану ліками від всіх земних недуг,
Теплою ковдрою, що розтопила іній,
Буду твоїм і світ зупинеться навкруг,
Та лиш тоді, як одне одного зустрінем!!!